ثبت شرکت در مالزی
آنچه در این مطلب می خوانید...
- 1 ثبت شرکت در مالزی
- 2 شرایط عمومی ثبت شرکت در مالزی :
- 3 اخذ اقامت مالزی از طریق ثبت شرکت
- 4 استانداردهای سرمایه گذاری در مالزی
- 5 انواع شرکت های قابل ثبت در مالزی :
- 6 سرمایه گذاری مشترک با یک شهروند مالزیایی:
- 7 ثبت شرکت با ۱۰۰ درصد مالکیت:
- 8 هزینه ثبت کردن شرکت در کشور مالزی :
- 9 هزینه های اولیه :
- 10 سرمایه اولیه :
- 11 مزایای ثبت شرکت در مالزی :
- 12 مدارک لازم برای ثبت شرکت در مالزی :
- 13 در اساسنامه های شرکت باید مقررات زیر ذکر گردد:
- 14 طرح تجاری (بیزینس پلن)
با توجه به اقتصاد رو به رشد مالزی روز به روز به تعداد متقاضیان ثبت شرکت در مالزی افزوده می شود. این موضوع دلیل بسیار مهمی برای علاقمندان سرمایه گذاری و ثبت شرکت در این کشور به شمار می رود.
شرایط عمومی ثبت شرکت در مالزی :
یکی از مزایای مهم برای ثبت کردن شرکت در این کشور این است که می توانید با مالکیت صد در صد شرکت خود را به ثبت برسانید.
مالزی کشوری است در جنوب شرقی آسیا که توسط دریای جنوبی چین به دو قسمت تقسیم شده است. مالزی غربی که از شمال هم مرز با تایلند و از جنوب با سنگاپور و مالزی شرقی که با اندونزی هم مرز می باشد. اگرچه کوالالامپور پایتخت این کشور است اما شهر پوتراجایا پایتخت اداری این کشور محسوب شده و بیشتر سازمان های دولتی و وزارت خانه ها در این شهر قرار دارند.
این کشور عضو سازمان ملل متحد و عضو اتحادیه کشورهای مشترک المنافع است. جمعیت این کشور ۳۰٬۴۴۸٬۶۰۰ نفر ، وسعت آن ۳۲۹٫۷۵۸کیلومتر مربع، واحد پول این کشور رینگت مالزی و دین رسمی مردم آن اسلام می باشد.
تا حدودی می توان گفت شرکت هایی که با مالکیت صد در صد شهروندان غیر مالزی اداره می شود باید در صنایع خاص که توسط دولت مالزی دیکته می شود، انجام گردد. برخی از این صنایع که دولت مالزی در صدد تشویق سرمایه گذاران برای ثبت شرکت در آن می باشد، به شرح زیر است:
این لیست ممکن است با توجه به نیاز های اقتصادی مالزی تغییر کند.
اخذ اقامت مالزی از طریق ثبت شرکت
ثبت شرکت در این کشور و اخذ اقامت مالزی دو مقوله جدا از هم می باشند. به عبارت دیگر، سرمایه گذاران خارجی و یا مدیران شرکت نمی توانند برای مدت طولانی در این کشور اقامت داشته باشند.
بلکه مدیران شرکت برای اقامت طولانی مدت در مالزی نیاز به مجوز فعالیت و پروانه بهره برداری در این کشور دارند. بنابراین باید بدانید که ثبت شرکت در این کشور به تنهایی منجر به اقامت دائم در این کشور نخواهد شد.
استانداردهای سرمایه گذاری در مالزی
موقعیت استراتژیک و محیط سرمایه گذاری مناسب با هزینه پایین از دلایل جذاب برای سرمایه گذاران خارجی می باشد. از طرفی دولت مالزی به منظور جذب سرمایه گذاران خارجی در این کشور تلاش قابل توجهی در بخش های تولیدی و خدماتی انجام داده است.
دولت مالزی همواره از سرمایه گذاران خارجی به عنوان یک نیروی قدرتمند برای توسعه اقتصادی کشور خود نام برده اما با این حال محدودیت هایی را در بخش های مختلف در نظر دارد.
برای افزایش مشارکت محلی در کسب و کار، دولت سرمایه گذاری مشترک بین مالزی و شهروندان خارجی را پیشنهاد کرد. البته در شرایط خاص با کسب مجوز از ثبت شرکت توسط وزارتخانه و یا سازمان های تنظیم کننده برای اعمال مجوز های عملیاتی باشد.
در صورت اخذ مجوز های لازم سرمایه گذاران خارجی می توانند به طور کلی 100 درصد سهام خود را در صنایع مختلف به جز بخش هایی که مربوط به صنایع استراتژیک مانند مخابرات، بنادر و صنایعی که مرتبط به برق و آب می باشد. برای فعالیت و تجارت در برای شرکت هایی که 100 در صد سهام در اختیار شهروندان دیگر کشورها می باشد نیازمند سرمایه های بالاتر و تائیدیه ها و مجوز های تجاری می باشد.
این مجوز ها به سه گروه مختلف دسته بندی می شود:
هزینه ثبت کردن شرکت در کشور مالزی :
برای ثبت شرکت در هر کشوری علاوه بر اینکه باید سرمایه اولیه برای ثبت شرکت در نظر بگیرید، بایستی هزینه های اولیه برای ثبت شرکت را نیز مد نظر خود قرار دهید. در ادامه به ارائه این هزینه ها خواهیم پرداخت :
هزینه های اولیه :
کسانی که متقاضی ثبت نمودن شرکت خود در مالزی هستند ، باید مبلغی معادل ۳۵۰۰رینگت مالزی را به وزارت بازرگانی مالزی پرداخت نمایند. با توجه به نوع و کاربری شرکت در صورت افزایش سرمایه ، معادل هر ۱۰۰.۰۰۰رینگت مالزی باید ۵۰۰ رینگت مالزی سرمایه گذاران پرداخت کنند.
همینطور مبالغی معادل ۱۰.۰۰۰ رینگت مالزی الی ۲۵.۰۰۰رینگت مالزی برای امور مربوط به اداره مهاجرت مالزی و همینطور تمبر اقامت برای هر پاسپورت ۵۰۰ رینگت مالزی پرداخت نمایند.
سرمایه اولیه :
حداقل سرمایه لازم برای شرکت های که مشترک با شهروندان مالزی مورد نیاز می باشد، حداقل ۳۵۰.۰۰۰ رینگت مالزی برای سرمایه گذاران خارجی می باشد.
همینطور حداقل سرمایه مورد نیاز برای تاسیس و ثبت شرکت هایی که تمام سهام آن به نام یک فرد خارجی می باشد ۵۰۰.۰۰۰ رینگت مالزی خواهد بود. البته هر درخواست می تواند به همراه هر برنامه پرداخت متفاوتی داشته باشد که در جدول زیر به شرح می رسانیم :
هزینه ها |
دارایی های مجاز |
1.000 | تا 350.000 |
3.000 | 350.000 الی 500.000 |
5.000 | 500.000 الی 1 میلیون |
8.000 | 1 میلیون الی 5 میلیون |
10.000 | 5 میلیون الی 10 میلیون |
20.000 | 10 میلیون الی 25 میلیون |
40.000 | 25 میلیون الی 50 میلیون |
50.000 | 50 میلیون الی 100 میلیون |
70.000 | 100 میلیون و بالاتر |
تمام هزینه ها به رینگت مالزی می باشد. |
مزایای ثبت شرکت در مالزی :
ثبت شرکت در این کشور از مزایای بسیاری به عنوان سرمایه گذاری، شروع تجارت و راه اندازی کسب و کار برخوردار است. رشد قوی و چشمگیر سرمایه گذاری در بخش خصوصی باعث رشد 13.9 درصد سالیانه از آغاز ETP در سال 2010 که در سال 2014 به 146.1 میلیارد رینگت (39.89 میلیارد دلار ) افزایش یافته است.
مالزی کشور فرصت و توانایی برای شروع کسب و کار می باشد چرا که با ثبت شرکت در این کشور می توان همراه با تولید، توزیع و یا ارائه تخصص فنی در بخش های خدماتی را فراهم سازد. سرمایه گذاران در این کشور به عنوان یک بازار بزرگ و دروازه ای برای راه یابی به کشورهای مشترک المنافع استفاده می کنند ( کشورهای مشترک المنافع متشکل شده از 53 کشور مستقل می باشد.)
مدارک لازم برای ثبت شرکت در مالزی :
متقاضی پس از ثبت شرکت باید گزارشات سالیانه ای را در رابطه با موارد زیر ارائه نماید:
بعد از ضمیمه اسناد و ارسال آن به SSM باید مبلغی معادل 100رینگت مالزی جهت مهر کردن اسناد و مدارک پرداخت نمایند که این مهر و تمبرها باید در امور درآمد داخلی مورد تائید قرار گیرد.
در اساسنامه های شرکت باید مقررات زیر ذکر گردد:
طرح تجاری (بیزینس پلن)
پیش شرط ثبت شرکت خارجی در مالزی برنامه ریزی برای طرح کسب و کار در این کشور می باشد. در واقع شما با ارائه یک بیزینس پلن می توانید دولت مالزی را متقاعد کنید تا درخواست شما مبنی بر ثبت شرکت در مالزی را بپذیرد. ما به شما توصیه می کنیم تا در زمینه ای اقدام به ثبت شرکت نمایید که موضوع فعالیت شرکت شما مورد نیاز این کشور باشد.
بنابراین با درک درست از شرایط ثبت شرکت در این کشور (چرا که باید بدانید چه نوع کسب وکاری در مالزی راه اندازی کنید) و ارائه بیزینس پلن کامل و تائید آن توسط دولت مالزی می توانید در جهت پیش برد شرایط برای ادامه مسیر برای راه اندازی شرکت گام بردارید. سرمایه گذاران خارجی می توانند در مالزی یک شرکت خارجی و یا یک شرکت محلی را در این کشور راه اندازی کنند،
به طور کلی شهروندان غیر مالزیایی می توانند برای ثبت شرکت های خصوصی، و یا یک شعبه از شرکت های خارجی خود در این کشور و یا یک دفتر و نمایندگی از شرکت خارجی خود را در این کشور راه اندازی نمایند.
اگر ثبت شرکت برای افراد خارجی با مشارکت 100 درصد انجام نشود، متقاضیان می توانند با شرکای محلی در این کشور مشارکت داشته باشند. سرمایه گذاری مشترک با شهروندان مالزی با بیش از 50 درصد سهام شرکت امکان پذیر می باشد.
ثبت ديدگاه