– تولید کننده مجاز نیست به فعالیتی که مغایر با رشته مورد فعالیتش بوده یا سنخیتی با آن نداشته باشد بپردازد.
– فعالیت تولید کننده به صورت مستمر، تمام وقت و به عنوان شغل اصلی الزامی است.
– تبصره- صدور پروانه تولید انفرادی صنایع دستی برای هنرمندان و افرادی که در یک رشته صنایع دستی به عنوان شغل اصلی فعالیت نمی نمایند ممنوع است .
– کلیه فرایند تولید رشته مورد تقاضا باید در محل اعلام شده توسط شخصیت متقاضی انجام شود.
– متقاضی باید آدرس دقیق محل فعالیت خود را به مرجع صدور مجوز اعلام نماید و هرگونه تغییر بدون اطلاع مرجع صدور مجوز ممنوع است و تخلف از این بند موجب ابطال پروانه تولید انفرادي خواهد شد.
– مرجع صدور مجوز قبل از ابطال مجوزها موظف به ارسال یک بار اخطار کتبی با تعیین مهلت مناسب است.
– در مواردی که پروانه تولید انفرادي باطل می شود دارنده پروانه موظف است ظرف مدت 10 روز از تاریخ ابلاغ، مجوز را به مرجع صدور آن مسترد نماید. در غیراین صورت بعد از تاریخ اعلام شده مجوز فاقد ارزش خواهد بود.
– تکمیل فرم بازدید قبل از صدور و تمدید پروانه تولید انفرادی توسط کارشناس معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی استان الزامی است.
– تمامی دارندگان پروانه تولید انفرادی صنایع دستی موظف به رعایت مقررات و دستورالعمل ها و خط مشی های ابلاغ شده توسط مراجع صدور مجوز هستند.
– نصب هولوگرام بر روی مجوزهای صادره الزامی است و مجوزهای فاقد هولوگرام از اعتبار ساقط و باطل می باشد.
– صدور مجوز پروانه تولید انفرادی مندرج در این دستورالعمل برای استادكاران و کارگران شاغل در کارگاهها توسط معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی استان ممنوع است.
– صدور حداكثر 4 پروانه تولید انفرادی، در یک محل و به یک آدرس، به شرط دارا بودن فضای مناسب ، توان اجرايي متقاضیان در توليد و ساخت محصول با ظرفيت و كيفيت مطلوب با تشخیص و تایید معاونت صنایع دستی و هنرهاي سنتي استان ، بلامانع خواهد بود.
– تبصره: صدور پروانه تولید انفرادی برای مکان های فوق اشاره شده در بند 11 صرفا” منوط به موافقت کتبی مالک محل و همچنین ارزیابی و تایید کارشناس معاونت صنایع دستی استان می باشد.
– صدور بیش از یک پروانه تولید انفرادی برای متقاضي شخصیت حقیقی ممنوع است.
– دارنده مجوز موظف است به هنگام بازدید کارشناسان معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی (استان و ستاد) از محل فعالیت نامبرده بر اساس تعهد نامه صادره همکاری لازم را به عمل آورد.
– در صورتی که دارنده پروانه تولید انفرادی بعد از اتمام تاریخ اعتبار مجوز و با تاخیر مراجعه نماید تمدید مجوز مشمول شرایط صدور خواهد شد .
– با توجه به حذف كد استاندارد و عنوان رشته مهارت سازمان فني و حرفه اي از متن مجوز پروانه توليد انفرادي، استانها موظف هستند نسبت به رفع مشكلات مرتبط با آن از طريق تعامل با سازمان های ذیربط اقدام نمایند.
– تبصره- درج كد استاندارد و عنوان رشته مهارت سازمان فني وحرفه اي انطباق داده شده در معرفي نامه متقاضيان به سازمان های فني و حرفه اي و تامین اجتماعی استان الزامي است .
– صدور مجوزهای مطرح شده در این دستورالعمل صرفا از طریق معاونت های صنایع دستی و هنرهای سنتی استانها انجام می شود .
– هرگونه توضیح و تغییر به صورت دستی در مجوزهای صادره ممنوع است.
– مسئولیت نظارت برحسن اجرای این دستورالعمل بسته به مورد با معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور(ستاد) خواهد بود و هر گونه تغییر در دستورالعمل با پیشنهاد مشترک معاونت های صنایع دستی و هنرهای سنتی استانها و تایید معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور (ستاد) صورت می پذیرد.
– هرگونه تغییر در فهرست رشته های مصوب صنایع دستی با پیشنهاد معاونت های صنایع دستی استانها و تایید و تصویب معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی امکان پذیر است.
تبصره– بازبینی رشته های صنایع دستی هرساله توسط معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی صورت می پذیرد
سلام.با مراجعه به کافی نت جهت تمدید پروانه ،انجام میسر نمیشود و با مراجعه به معاونت استان کسی کار انجام نمیدهد و این وسط من سرگردان مانده ام. لطفا راهنمایی بفرمایید
سلام دوست عزیز
لطفا با شماره ۰۲۱۴۵۵۱۸ تماس حاصل فرمایید تا همکاران ما شما را راهنمایی کنند.
موفق باشید
سلام، وقت بخیر
پروانه تولید فردی با صدور مجوز مشاغل خانگی چه فرقی دارد؟
با تشکر